Headlines
Αναρτήθηκε στις: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013
Δημοσιεύθηκε από billym

Σαλάτα με Κατίκι Δομοκού και φρέσκο Σπανάκι

Σαλάτα με Κατίκι Δομοκού και φρέσκο Σπανάκι Από τον Βασίλη Καλλίδη

 

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

 Υλικά για 6 άτομα:

  • 500 γρ. τρυφερό σπανάκι
  • ½ φλ. σπόρους ροδιού
  • 1 ώριμο αχλάδι, σε κυβάκια
  • 100 γρ. αμύγδαλα ανάλατα
  • 200 γρ. μπέικον
Για τη σάλτσα:
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 100 γρ. Κατίκι Δομοκού
  • 2 κ.σ. ξύδι
  • 1 κ.γλ. μουστάρδα
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση:

  1. Με τα χέρια μας «χοντροκόβουμε» το σπανάκι και το βάζουμε σε μία πιατέλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο  φούρνο, συους 220 βαθμούς,  τα αμύγδαλα μέχρι να πάρουν χρώμα περίπου 10 λεπτά.

  2. Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι  σε δυνατή φωτιά και το μοιράζουμε πάνω στη σαλάτα μαζί με τα αμύγδαλα.
  3. Ετοιμάζουμε τη σος βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά. Το ανακινούμε δυνατά για 2-3 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα την ώρα του σερβιρίσματος.

  4. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με το ρόδι
ΠΗΓΗ

neochoridomokou.blogspot.gr

Δημοσιεύθηκε από billym στις 9:30 μ.μ. . Με θέμα , , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε από billym στις 9:30 μ.μ. . Με θέμα , , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!!

0 σχόλια for " Σαλάτα με Κατίκι Δομοκού και φρέσκο Σπανάκι "

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΝΕΑ