Headlines
Αναρτήθηκε στις: Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012
Δημοσιεύθηκε από billym

Μπουμπάρια (Aπό το Δομοκό)


Μετά το κατίκι Δομοκού έρχονται και τα Μπουμπάρια 

Υλικά
  • 1 κιλό πλιγούρι (μπλουγούρι)
  • Εντόσθια χοιρινού (πνευμόνι, καρδιά και τα λίπη τους -τοπ.: έγκλισσες)
  • 1/2 κιλό χοιρινός κιμάς χοντροκομμένος
  • Το παχύ έντερο του χοιρινού καλοπλυμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • 1 κιλό πράσο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση

1. Κόβετε τα εντόσθια ?κατά προτίμηση στο ξύλο μαγειρικής? χτυπώντας με το μαχαίρι ή χοντρά στην κρεατομηχανή.
2. Ανακατεύετε τα υλικά σε μια λεκανίτσα και κατόπιν γεμίζετε το έντερο, όπως περίπου το λουκάνικο, με το χέρι ή με χωνί δένοντας τις άκρες με σχοινάκι.
3. Τοποθετείτε σε ταψάκι, αλείφετε με «λίπα» (χοιρινό λίπος) ή φυτικό βούτυρο και κεντάτε με χοντρή βελόνα τα γεμιστά «μπουμπάρια».
4. Στη συνέχεια τα ψήνετε στο φούρνο για περίπου 1 1/2 ώρα.


ΠΗΓΗ

neochoridomokou.blogspot.gr

Δημοσιεύθηκε από billym στις 11:00 π.μ. . Με θέμα , , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε από billym στις 11:00 π.μ. . Με θέμα , , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!!

0 σχόλια for " Μπουμπάρια (Aπό το Δομοκό) "

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΝΕΑ