Headlines
Αναρτήθηκε στις: Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013
Δημοσιεύθηκε από billym

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ


Το Νεοχώρι (Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου - Δημοτική Ενότητα ΔΟΜΟΚΟΥ), ανήκει στον δήμο ΔΟΜΟΚΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.
Η επίσημη ονομασία είναι “το Νεοχώριον”. Έδρα του δήμου είναι ο Δομοκός και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Νεοχώρι ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Νεοχωρίου, του πρώην Δήμου ΔΟΜΟΚΟΥ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.
Το Νεοχώρι έχει υψόμετρο 763 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,0346196274 και γεωγραφικό μήκος 22,5175449496. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο Νεοχώρι.

ΠΗΓΗ

neochoridomokou.blogspot.gr

Δημοσιεύθηκε από billym στις 9:23 π.μ. . Με θέμα , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!

Δημοσιεύθηκε από billym στις 9:23 π.μ. . Με θέμα , . Μπορείτε να μας παρακολουθήσετε και μέσα από το RSS 2.0 . Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!!

0 σχόλια for " ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ "

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΝΕΑ